Nyhetsarkiv

Nyhetsforsiden | Se alle nyheter


Velg nyhet:
Velg nyhetskategori:
Naviger

Festivalsommer i boks, ny singel kommer i september

Kaizers Orchestra pressebilde juni 2011
Foto: Paal Audestad

Kaizers Orchestra har nå avsluttet sin festivalsommer, med konserten på Rått og Råde i Stavanger, på dagen 10 år etter Ompa til du dør ble utgitt.

Samme dag ble Kaizers egen vodka, Vodka Kaizer, sluppet. Den er naturligvis kun tilgjengelig for salg på Vinmonopolet i Norge. Vodkaen er produsert i Litauen og koster kr. 313,10 for en helflaske (70 cl). Den er ikke lagervare, så du må bestille den på nett eller i butikk, og få den levert på døra eller hente den i butikk.

Senere denne måneden slippes andre singel fra Violeta Violeta Vol. II. Det er ikke annonsert hvilken låt dette blir, men hete tips er I ett med verden, Silver eller Støv og sand.

Samtidig slippes konsertdatoene for Vol. II-turneen i Norge, som starter på nyåret, og som vil komme til mange flere norske byer enn de som fikk besøk på Vol I-turneen.

Kaizers tar nå en velfortjent ferie, og lader opp til 11.11.11 da de lanserer tre ting på en gang:

  • Violeta Violeta Vol. II
  • DVD og Blu-Ray fra Spektrumkonserten
  • Premiere på Sonny på Rogaland teater

Kaizers går i studio for å spille inn musikken til Sonny i løpet av høsten. Det er ikke annonsert om og når dette vil bli utgitt.

Det var også snakk om at en bootleg fra Øyakonserten skulle tilgjengeliggjøres på WiMP, men dette er foreløbig ikke realisert.

- Kommenter nyhet

 

Kommenter nyhet

Smileys:

:) :D ;) :p 8) prezt :x :evil :( >: :love :luring :vinke :skaal :rock

Start links with "http://", and they will be automatically linked.